Textify - kopírování textu z dialogů Funguje na počítači

Textify

Textify je jednoúčelová, o to však užitečnější utilita. Slouží k možnosti zkopírování textu z dialogových a jiných oken, z nichž běžně nelze text kopírovat. Funguje na všech v současnosti používaných verzích Windows.

Možná jste někdy potřebovali zkopírovat text z nějakého systémového dialogu Windows, z dialogu nastavení či z jakéhokoli jiného okna, z něhož běžně nelze text kopírovat. K tomu slouží Textify, jednoduchá, ale velmi praktická utilita. Stačí pouze nastavit zkratku a po jejím stisknutí dojde k aktivaci. Z kláves jsou dostupné pouze klávesy Shift, Ctrl a Alt (lze použít najednou). Následně je možno text zkopírovat do schránky.

Tet se zkopíruje jako čistý text, nejsou dostupné žádné možnosti. To však stačí jako prostředek například pro výpis chybové hlášky. Nemusíte ji tak opisovat a netřeba udělat screenshot. Samozřejmě se Textify neomezuje pouze na okna z Windows, lze použít program na kopírování z libovolných oken z jakéhokoli programu.

Textify přináší:

  • kopírování textu z dialogových a jiných oken
  • nastavení zkratky na klávesnici a myš k aktivaci
  • možnost kopírování z libovolných oken aplikací
  • bez instalace

Použití najde Textify nejen například jako možnost výpisu chybových hlášek. Lze tak snadno kopírovat texty z oken, u kterých to běžně není možné. Není nutná instalace, instalátor pouze zkopíruje EXE soubor do zadané složky.

Z libovolného okna Windows lze pomocí Textify snadno zkopírovat text. Stačí jen nastavit zkratku pro myš nebo klávesnici k aktivaci.

Stáhnout Textify (0,24 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Textify

Líbí se vám Textify? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.