Soccer Spirits - Fotbalová akční hra s anime prvky Funguje na mobilu

Soccer Spirits Logo

Netradiční fotbalová hra s grafikou a zpracováním ve stylu japonského anime, přímo ve Vašem mobilu! Sestavte si svůj hvězdný tým!

Vývojáři hry ze společnosti BigBall Co. a Com2uS nás mile překvapili tímto dílem. Pro nadšence japonského anime, karetních her a fotbalu vydali jedinečnou hru Soccer Spirits.

Pro začátek, svůj tým si sestavujeme z postav, které dostaneme z kartiček. Karty lze získat zdarma, jednou denně, za herní měnu, která představuje odměnu za odehrané zápasy (stejně jako zkušenosti) a samozřejmě, za peníze.

Postavy mají 5 různých elementů - červenou (Ardor), zelenou (Whirlwind), modrou (Lighting), fialovou (Dark) a žlutou (Light). Každá karta má unikátní schopnosti, možnost vylepšení, vlastnosti a staty, jako střelu, sílu, obranu, zachycení nebo životy.

Rozestavení hráčů (a hráček!) je klíčové pro každý zápas, protože střet hráčů vyhrává ten s vyšším statusem, a závisí na tom, jestli přes protivníka dokážete projít, nebo Vám míč sebere, jestli prostřelíte gólmana, nebo Vaše útočná akce skončí v jeho rukavicích.

Soccer Spirits nabízí:

  • 5 různých herních módů
  • Každodenní eventy a zápasy s nejsilnějšími soupeři
  • Přes 3000 zvukových efektů, vč. hlasů postav
  • Vylepšení v podobě trenérů, manažerů, skautů

Probojujte se do čela tabulek a porazte Ďábelskou Ligu!

Každý karta má své schopnosti a staty, stejně tak preferovanou pozici
Formace a rozestavení jsou klíčovým prvkem k vítězstvíK dispozici je i skaut, který Vám nabídne nové talentyA některé postavy Vám poskytují bonusy, jako trenéři a manažeři

Download stránka ke stažení Soccer Spirits (75 MB) - iOS, Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Soccer Spirits
Líbí se vám Soccer Spirits? :
Operační systém: iOS, Android
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.