Wattpad - uživatelské knihy z celého světa na mobil Je česky Funguje na mobilu

Wattpad Logo

Aplikace pro čtenáře i spisovatele, v češtině a zdarma. Tisíce různých knih, v různých jazycích. Ať už jste náruživý knihomol, zaujal Vás příběh s oblíbeným hercem, nebo si jen krátíte chvilku na nádraží, čekajíce na vlak, je dobré mít Wattpad v mobilu.

Co může působit jako výhoda, však může být i kámen úrazu. Spousta knih, různých žánrů, od akčních, hororů, dobrodružných a sci-fi příběhů nebo pohádkových povídek, až po básně a recepty z kuchařek. Velký výběr se odvíjí od vysokého počtu uživatelů, kteří svá díla sdílí.

Ovšem, nelekejte se, když hned v první knize najdete překlep, nebo gramatickou chybu. Wattpad je nabízen jako aplikace pro amatérské spisovatele, kteří odhalují svůj talent. Možná Vás nezaujme hned první kniha, kterou "otevřete", ale důležité je hledat dál.

Nejvíce obsáhlou kategorií knih je tzv. Teen fikce/Fan fikce. Bohužel, nebo bohudíky. Když zkusíte vyhledat svého oblíbence, jistě najdete několik desítek (ne-li více) příběhů o jeho životě, práci, vztazích...

Převládají knihy psané v angličtině, ale českých uživatelů je zde taktéž nespočet, a jak se dnes říká: "Spisovatelem může být každý, proto se tím nikdo neuživí". Spousta děl je opravdu poutavých, nenáročných na čas nebo slovní zásobou.

Wattpad nabízí:

  • spoustu knih, které jsou zdarma
  • možnost sdílet vlastní knižní dílo
  • spoustu literárních soutěží, které dávají možnost spisovateli prezentovat své dílo i v zahraničí
  • opravdu všechny knižní témata, na které si jen vzpomenete
Bez registrace se bohužel nedostanete dále, než na první stránku knihy.
Knih je opravdu mraky.

Download stránka ke stažení Wattpad (13 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Wattpad
Líbí se vám Wattpad? :
Operační systém: Android
Jazyk: Český + Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.