Convert PDF to Word - aneb převod PDF do DOC dokumentu Funguje ve webovém prohlížeči

Online služba, která rychle a s jednoduchým ovládáním převeed PDF dokument na dokument Wordu (.DOC).

Convert PDF to Word je velmi jednoduchá webová služba, která nabízí jednu jedinou, ale docela praktickou službu. Dokáže převézt PDF dokument do dokumentu DOC (otevřete jej v Microsoft Word nebo například v kancelářském balíku zdarma Openoffice.org).

Dokumenty PDF jsou snad již dosti známé, jedná s o všeobecně používaný formát souborů zejména vhodný pro uložení dokumentu na internetu. Je zaručeno, že všem (i na Linuxu, Macu i starších počítačích) se zobrazí stejně a velikost dokumentu je navíc menší než například u dokumentu DOC. Navíc do takového dokumentu se přímo nedá zasahovat a upravovat ho. PDF dokument můžete snadno vytvořit například v kancelářském balíku OpenOffice.org, či pomocí virtuální PDf tiskárny, mezi které například patří PDFCreator, výkonný PDF reDirect nebo BullZip PDF Printer fungující i na 64 bitových systémech. V úvahu případně připadá i online převod do PDF dokumentu na službě online PDF Creator. Pro zobrazení a prohlížení PDF dokumentů poté slouží například Adobe Acrobat Reader.

Samotný web Convert PDF to Word je velmi jednoduchý. Obsahuje pouze formulář pro vložení souboru PDF. Po vložení a nahrání souboru PDF na server se během chvilky daný dokument převede a je vám nabídnut ke stažení. Je to jednoduché, snadné a bez jakýchkoliv nastavování.

Danou službu jsme samozřejmě vyzkoušeli a opravdu funguje. Text převádí dobře a to i s českou diakritikou (háčky a čárky). Převod je i překvapivě rychlý. PDF soubor o velikosti cc 600 kB a rozsahu cca 30 stran je převeden opravdu během okamžiku.

Převedený dokument Wordu je v pořádku, ALE veškerý text je dle jednotlivých odstavců vložen do tzv. "textových polí" - pokud je z práce z Wordu znáte. Každý konec řádku má navíc tzv. tvrdý enter. Text tedy můžete snadno zkopírovat a dále s ním pracovat, ale v 99 % je potřeba dané tvrdé entery odstranit.

Nicméně převod dokumentů funguje, převádí dobře text a výsledný dokument vypadá zcela přesně jako PDF předloha. Pokud tedy potřebujete snadný převod PDF dokumentu do DOC Wordu zdarma tato služba je právě pro vás dělaná.

Test toho jak služba převádí naleznete v článku: Test online převodu PDF do Wordu (doc). Funguje!

Přejít na službu Convert PDf to Word - Není závislý na OS


57 % (8 hlasu)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Convert PDF to Word
Líbí se vám Convert PDF to Word? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Šťítky: konverze, převod, převod PDF do Wordu

Příbuzné šťítky: prohlížeč PDF, převod do PDF, tvorba PDF, virtuální PDF tiskárna

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 15 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.