Presentation Helper - šablony prezentací pro PowerPoint i OpenOffice Impress

Na serveru Presentation Helper naleznete šablony pro své prezentace pro MS PowerPoint i OpenOffice Impress, ale i další rady a pomoc pro tvorbu svých prezentací.

Presentation Helper (pomocník prezentátora) je dalším serverem, který se zabývá návrhy a šablonami pro vaše prezentace. Drtivá většina návrhů šablon na tomto serveru je ve formátu PPT (MS PowerPoint), ale díky kompatibilitě je můžete bez problémů použít i v kancelářském balíku OpenOffice.org (jeho tvůrci prezentací Impress). Díky vzájemné kompatibilitě můžete šablony ve formátu PPT (PowerPointu) použít i u alternativních kancelářských balíků z OpenOffice vycházejících, namátkou se jedná o Go-OO, OxygenOffice Professional nebo IBM Lotus Symphony.

Na serveru Presentation Helper naleznete:

  • dost kvalitních šablon prezentací pro PowerPoint (nebo OpenOffice) - je potřeba projít jednotlivé články, kde jsou šablony prezentovány i s náhledy
  • v postranním panelu "Browse for templates" naleznete v sekci "Free templates" (šablony zdarma) roztřídění šablon, které jsou zdarma dle jejich vzhledu
  • naleznete zde šablony pro oblasti:
    • Abstraktní šablony, animované, narozeninové, business (obchodní), vánoční
    • Velikonoční šablony, pro školy, s přírodními motivy, sportovní, vědecké
    • ale i šablony vytvořené přímo pouze pro OpenOffice Impress

V každé kategorii naleznete přes desítku šablon, další poté můžete procházet chronologicky tak jak byly na server Presentation Helper přidávány. V sekci "Most Popular" naleznete seřazené nejoblíbenější šablony návštěvníků stránek.

Pokud se tedy chystáte tvořit prezentaci, nebo hledáte zajímavé šablony prezentací "do zásoby" server Presentation Helper je jistě vděčným pramenem zajímavých návrhů. Tyto vzhledově již hotové prezentace vám stačí naplnit obsahem a můžete jít prezentovat. Pokud byste na tomto serveru nenalezli tu pravou šablonu nebo jste měli zájem o další doporučím například oficiální zdroj šablon z webu Microsoftu nebo další web se šablonami templates.

Domovská stránka Presentation Helper


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Presentation Helper

Líbí se vám Presentation Helper? :
Operační systém: Win Me/Win NT/Win XP/Win Vista/Linux

Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.