Password Exporter - export a import hesel pro Firefox

Doplněk internetového prohlížeče Firefox, Password Exporter dokáže snadno vyexportovat a nebo opět nahrát hesla, která máte v tomto prohlížeči uložená.

Password Exporter je jednoúčelové rozšíření, které doplní váš internetový prohlížeč Mozilla Firefox o možnost uložit si nastřádaná hesla a uživatelská jména do externího souboru: Rozšíření taktéž dokáže tato vyexportovaná data opět nahrát, tedy pokud například přeinstalováváte počítače, nemusíte přijít o všechna ta "pracně" nastavená hesla. Program umožňuje:

  • export hesel a uživatelských jmen
  • umožňuje exportovaná data šifrovat
  • podporuje export i stránek u nichž Firefox hesla ukládat nemá
  • veškerá data (hesla, uživatelská jména, stránky u nichž se hesla nemají ukládat) dokáže taktéž zpětně importovat

Pokud nejste příliš nedůvěřiví, jako alternativu k tomuto rozšíření můžete využít i služeb dalšího rozšíření s názvem Xmarks, které ukládá na speciální server vaše internetové záložky, ale podporuje zálohování i obnovu i hesel.

Pokud tedy nevěříte rozšíření ukládající hesla na vzdálený server (Xmarks) jako vhodná alternativa je zde právě rozšíření Password Exporter, které veškeré exporty provádí na vašem počítači.

Ač toto rozšíření není co do svých funkcí příliš bohaté přináší velmi šikovnou možnost jak si ušetřit práci pokud přeinstalováváte operační systém a nebo pokud si chcete uložená hesla přenést i na další počítač.

Zdroj 1 - zdroj pro stažení č.1 (0,074 MB)


20 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Password Exporter
Líbí se vám Password Exporter? :
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Šťítky: rozšíření pro firefox

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.