FreeZip - jednoduchý komprimační program ala WinZip Funguje na počítači

FreeZip je dalším z komprimačních programů zaměřených na formát ZIP. Jedná se o další náhradu placeného programu WinZip, která je zdarma a přitom svou práci splní.

FreeZip je komprimačním programem, tedy programem, který je schopen vám zkomprimovat soubory nebo data ve formátu ZIP a zmenšit tak prostor, který tato data zabírají na vašem pevném disku, nebo uspoří velikost odesílaného e-mailu. Program FreeZip se přitom soustředí zejména na jednoduchost a efektivitu celé komprimace dat.

FreeZip se integruje do kontextové nabídky Windows (ta, která se zobrazí po pravém kliknutí myši) a zde můžete volit z jednotlivých funkcí programu, které budou aplikovány na vámi vybraný soubor, soubory nebo adresář či adresáře. Tím, že se program integruje přímo do této kontextové nabídky systému Windows můžete jej použít přímo v průzkumníku operačního systému, ale také případně v souborových manažerech typu Total Commander nebo zdarma nabízeného FreeCommander.

Program FreeZip samozřejmě používá stejný komprimační algoritmus jako placený program WinZip a také jako další komprimační programy. Takže se FreeZip může stát vaším jednoduchý pomocníkem při práci se všemi ZIP archívy. Program umožňuje po volitelném doinstalování rozšíření i tvorbu šifrovaných ZIP archívů, samospustitelných archívů nebo ZIP archívů rozdělených podle velikosti na jednotlivé díly.

FreeZip je jednoduchý komprimační program, který není zdaleka tak propracovaný jako například program 7-zip s výborným komprimačním poměrem u svého 7-zip formátu a nebo oproti mnohem komplexnějším programům jako je ZipGenius, PeaZip nebo AlZip. Nicméně jedná se o program, který je zdarma a který si staví na své jednoduchosti.

Stáhnout FreeZip (0,25 MB) - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte FreeZip
Líbí se vám FreeZip? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: dekomprimace, komprimace

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.