Microsoft .NET Framework 4 prostředí ke stažení - Funguje na počítači

Prostředí Microsoft .NET Framework 4 ke stažení. Jedná se o prostředí potřebné pro používání mnoha programů ve Windows.

Microsoft .NET Framework je proředí, ve kterém se vyvíjejí aplikace (programy) spustitelné v operačním systému Windows. Aplikace a programy, které jsou v tomto prostředí naprogramovány poté pro svůj běh potřebují právě toto pomocné prostředí (Framework). Microsoft .NET Framework vytváří prostředí ve které aplikace běží, jedná se o jistou obdobu v případě prostředí pro jazyk Java - JRE - Java Runtime Environment. .NET Framework dále poskytuje pro v něm napsané aplikace základní základní třídy a knihovny.

Nám běžným uživatelům stačí vědět, že pokud je určitý program naprogramován za pomocí .NET, nebo toto prostředí vyžaduje, je zapotřebí jej mít ve svém počítači nainstalováno. Právě k tomu slouží tento balík Microsoft .NET Framework 4.

Microsoft .NET Framework 4 přináší některé novínky, ale pokud to přímo nevyžaduje určitý počítačový program pokud již máte ve svém počítači nainstalovanou některou ze starších verzí .NET Framework, nemusíte instalovat tuto 4 verzi.

Microsoft .NET Framework je záležitost specificky zejména pro operační systémy Windows. Existuje ale  alternativa pro další operační systémy a ta se jmenuje Mono. Mono funguje i pod Windows, ale i pod dalšími operačními systémy.

Stáhnout Microsoft .NET Framework 4 prostředí ke stažení - Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10 - verze 4.6


80 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Microsoft .NET Framework 4 prostředí ke stažení

Líbí se vám Microsoft .NET Framework 4 prostředí ke stažení? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.