Ulice - seriál TV Nova ke shlédnutí online Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Ulice je původní seriál vysílaný televizí Nova. Online jej nyní můžete shlédnout i na internetu.

Zdarma je aktuálně ke zhlédnutí vždy pouze odvysílané díly za posledních 7 dní. A to skrze portál Nova Plus. Dostupné jsou díl odvysílané na TV Nova i kanálu Telka.
Jako bezplatnou alternativu k pořadům TV Nova na internetu doporučujeme video archív České televize iVysílání nebo pořady TV Prima Family na jejich novém online video portále Prima Play.

Seriál TV Nova, ve kterém se dějem dostáváte do jedné fiktivní ulice na okraji Prahy. Jedná se o zástupce tak zvaných téměř nekonečných seriálů. Hlavními protagonisty seriálu je několik rodin, který bydlí na zmíněné ulici na periferii Prahy.

Na Ulici stojí několik činžovních domů ve kterých bydlí rodiny mající v seriálu hlavní role. Jedná se o rodinu Farských, Jordánových, Hejlových, Lenka Drápalová, rodina Peškových, Boháčových, Nyklových, Králových, Nekonečných. Vy poté máte možnost sledovat životní příběhy jednotlivých jejich členů. Například rodina Farských má dvě dcery, ale otec Oldřich má milenku, které dokonce platí byt. Dalšími norným prvkem seriálu je rodina Králových, která vlastní firmy Království hraček.

Seriál Ulice přináší:

  • dosud 1865 odvysílaných epizod, které můžete shlédnout i online
  • každý den přibude nový díl
  • jeden díl trvá 43 minut
  • sledujete příběhy z životů nejmladších i nejstarších členů rodin (od školáků po ty starší)
  • v seriálu můžete vidět mnoho známých herců: Radoslav Brzobohatý, Tereza Brodská, Ondřej Pavelka, Petr Vacek, Eva Aichmajerová, Pavel Kříž, Hana Maciuchová, Rudolf Hrušínský mladší, Jana Švandová, Milena Dvorská

Seriál Ulice je zástupcem "nekonečných" seriálů, zároveň se ale jedná o český "produkt", který se od zahraničí kapánek odlišuje a přináší něco českého, jiného a i zábavnějšího. To dělá seriál opravdovější. Takový, že je vše uvěřitelné a někde v Praze se vše děje a vy to prostřednictvím televize můžete shlédnout.

Shlédnout seriál Ulice online - Není závislý na OS


66 % (89 hlasu)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Ulice
Líbí se vám Ulice? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: TV Nova

Příbuzné šťítky: TV Barrandov, TV Joj, TV Markíza, TV Prima, Česká televize

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 5 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.