The West - divoký západ na vlastní kůži v online hře Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Ojedinělá hra simulující život na divokém západě, od soubojů až po budování vlastního města, vše v příjemném grafickém zpracování.

Ojedinělá online hra simulující život na divokém západě od německých vývojářů ze společnosti InnoGames GmbH. Žijte a pracujte v jednom z 10 světů, které hra The West nabízí a změřte své síly s 84971 hráči obývající divoké světy této hry.

Po bezplatné registraci a výběru herního světa se ocitáte v roli člověka žijícího na divokém západě. Začátkem hry vás provede tutoriál vedený formou rozhovoru informující o nejdůležitějších aspektech hry. Hra se skládá z plnění úkolů a několika různorodých prací podle vašich schopností. Schopnosti si zlepšujete na základě bodů získaných postupem na vyšší úroveň a bonusy z vybavení a oblečení. Odměnami za plnění úkolů jsou zkušenosti, peníze a někdy i vybavení. Vybavení lze zřídkakdy najít i při práci. Vždy jej ale můžete koupit v obchodě, který najdete ve městech rozesetých po celém hracím světě či vyměnit s hrajícími přáteli. Po dosažení 10 úrovně si můžete zvolit profesi pro vaši postavu. Na výběr je několik profesí a záleží čistě na vás, čemu dáte přednost, jestli mírumilovnému farmáři nebo drsnému vojákovi.

Hra poutá krásným grafickým zpracováním a možností se vypracovat od nuly s pár dolary po bohatého starostu města či věhlasného hrdinu v bitvách a šarvátkách.

  • příjemné grafické zpracování
  • volba profese od stavitele až po žoldáka
  • rozsáhlý herní svět
  • různorodé práce a úkoly
  • lze vybudovat své vlastní město

Domovská stránka The West - Není závislý na OS


40 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte The West
Líbí se vám The West? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: browser game, online hry, prohlížečová hra, Divoký západ, western

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.