Tanoth - online strategická RPG hra Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Internetová online hra se zaměřením na RPG s velmi pěkným propracováním prostředí z dob válečníků.

Po počáteční registraci ve hře Tanoth si vytvoříte vlastní postavu. Děj se odehrává v zemi Aris, kde v minulosti vládl zmizelý král Targon. Poté se dostal k moci Targonův bratr Halgan, který vládl nekompromisním stylem železné pěsti. Někteří vnímavější již tušili, že se schyluje ke katastrofě, která se již odehrála velmi daleko od země Aris. Mezi tím se setkávají dobrodružství chtiví lidé, aby zkusili štěstí a napjaté situace využili. Některé postavy díky jejich chtivosti dosáhnou rychlé zkázy, ale někteří dokáží svůj sen a dosáhnou neočekávaného bohatství.

V samotné Tanoth hře se snažíte vytvořit neporazitelného hrdinu. K tomuto cíli vám pomáhá jak trénink, tak i vlastní vylepšení. Pro tyto dva aspekty je potřeba zlato, které si můžete obstarat několika způsoby. Prvním je duel, ve kterém vyzvete některého z ostatních hráčů na souboj. Vítěz dostane za odměnu několik kousků zlata. Druhou možností je práce, kterou můžete provádět i když nejste zrovna ve hře. Poslední možností je dobrodružství, do kterého se můžete pouštět maximálně pětkrát za den, za něj samozřejmě také dostáváte zlato na koupi nového vybavení. Je zde také k dispozici stánek alchymisty s kouzelnými lektvary a také kupec s novými zbraněmi a brněním. Máte také možnost zajít do stájí, kde máte na výběr z několika zvířat, které vám ušetří čas při cestování za dobrodružstvím. Můžete se spojit s více hráči a utvořit tak zvané bratrství, nebo se do již existujícího bratrství připojit.

  • Možnost boje s ostatními hráči
  • Kupec nabízející nové meče, brnění, boty a přilbice
  • Stáje s možností pronájmu zvířat (osel, mula, kůň, vlk, orel, drak nebo bájný fénix)
  • Bludiště, ve kterém získáváte cenné magické předměty  

Hra probíhá online a jediné co pro její hraní potřebujete je webový prohlížeč.

Domovská stránka Tanoth - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Tanoth
Líbí se vám Tanoth? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: RPG, online hry, strategie

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.