KingsAge - online strategicko-historická hra Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

V této skvělé strategické online hře budujete svou vesnici obdobně jako ve hře Travian či Divoké kmeny. Snažte se být nejmocnější a co nejrychleji stanout v čele žebříčku, bojujte s mohutným vojskem proti bezradným soupeřům.

Na počátku KingsAge se musíte zaregistrovat, zvolit si, ve kterých ze čtyř světů se bude odehrávat váš příběh a nakonec vybrat světovou stranu, na které má být vaše osada umístěna. I tato browser hra (to je hra, k jejímuž hraní potřebujte jen jakýkoliv internetový prohlížeč) je časově náročná. Můžete budovat svůj hrad, který zvyšuje rychlost stavby ostatních budov, stavět kasárny na cvičení armády, kterou musíte postupně zkoumat. V KingsAge je zapotřebí také mlýn, který zajišťuje dostatek potravy a obyvatel pro vaši vesnici. Na mapě se můžete podívat, jestli není v okolí vás silná aliance, která by vám byla ku prospěchu, nebo třeba nějaký nepřítel, kterého byste mohli vydrancovat. Můžete také založit svou vlastní alianci, v tom případě dbejte na morálku v ní, dodržování pravidel, co si sami stanovíte. Je tu k dispozici také tržiště, kde můžete vyměňovat nadbytek surovin z vašich skladů. Cílem hry je být nejlepší a nejbohatší. Rozhodují o tom body, které dostáváte za rozšiřování budov i armády. Abyste se rychle dostali na lepší umístění v žebříčku, je zapotřebí osídlit co nejvíce území.

KingsAge nabízí:

  • Pěší jednotky pro útok i k obraně před nepřítelem (templář, zbrojnoš, lučištník)
  • Jízdní jednotky (špion, křižák, černý rytíř)
  • Stroje pro dobývání vesnic (beranidlo, katapult)
  • Hlavní suroviny pro zvětšování osady a stavbu vojska jsou: kámen, dřevo a železná ruda.

Tato vynikající hra velmi dobře zapadá mezi ostatní online strategické prohlížečové hry.

Domovská stránka KingsAge - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte KingsAge
Líbí se vám KingsAge? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: browser game, online hry, prohlížečová hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.