Seafight - online strategická pirátská hra Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Pirátský život je tvrdý a moře drsné, zapište se do dějin jako vládce světových moří. Přepady, rabování, drancování – žádný soupeř není před vámi v bezpečí. Plavte se po Seafight mořích, prosaďte se v multiplayerových bitvách a vytvořte si se svými spojenci silnou flotilu a ovládněte všechny oceány.

Nyní nastal čas pro napínavé dobrodružství na širém moři, kruté námořní bitvy a touhu po nekonečné svobodě, slávě a bohatství. Bojujete proti nepřátelským pirátům, proti obrovským mořským příšerám. Noste své jizvy s hrdostí a pýchou, jsou přece svědky mnoha slavných bitev. Seafight je nejnovější bezplatná fantasy hra v reálném čase, která díky svému inteligentnímu systému úrovní vytváří stále nové individuální 3D mapy a pyšní se denním a nočním módem. Bojujete živě proti reálným soupeřům. Dění se odehrává v reálném čase a své herní akce můžete sledovat v3D náhledu. Množství různých postav, bohaté možnosti vybavení a mnoho dalšího se stará o pestrost a pravou online pirátskou atmosféru. Seafight přináší poutavý a strhující příběh v nejnovější streaming technologii. Kreativní design plný fantazie zaručuje navíc maximální požitek ze hry a napínavou zábavu, která vás pohltí na dlouhou dobu.

Hra nabízí:

  • Více než padesát mořských map se čtyřmi tématy (např. led, tropy, tráva)
  • Stále nové herní úrovně plné zajímavých úkolů a misí.
  • Více než sto lodních designů, mnoho předmětů, zbraní, pirátů a asistentů.
  • Mnoho NPC a miliony reálných soupeřů z celého světa.
  • Více než 30.000 cech

Staňte se pirátem a vztyčte svou vlajku na stožár.

 

Domovská stránka Seafight - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Seafight
Líbí se vám Seafight? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: multiplayer hra, online hry, browser game, prohlížečová hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.