Tropico - budovatelská strategie, demo Funguje na počítači

Strategická hra Tropico vás zavede do exotického prostředí Jižní Ameriky, kde budete mít za úkol postavit a ekonomicky udržovat svůj pirátský ostrov.

Jako nový diktátor jedno opuštěného ostrova v Karibiku musíte pro svůj lid vytvořit oázu prosperity a radosti. Musíte co nejdříve vybudovat různé farmy, například kukuřičnou, cukrovou či banánovou, aby se lidé dosyta najedli, domy, aby měli kam po práci složit na noc hlavu, hospody, ať moc nemyslí na politiku a kostely, kde se spasí jejich hříšné duše. Nezapomeňte pěstovat tabák a vyrábět z něj doutníky, nebo vyrábět rum, který piráti tak milují.

Musíte stavět také různé bary a přístavní hospody, kde se mohou piráti po práci uvolnit, nebo také nevěstince, když se cítí pirát osamocený. Po výstavbě základní infrastruktury, byste měli uvažovat o vybudování loděnice pro váš mořský koráb. Pro jeho výrobu jsou potřeba prkna, které vyrobíte z okolních stromů. Postavte si malou plachetnici, jachtu, škuner nebo obrovskou a obávanou Galéru s velkým množstvím děl a vyplujte na širé moře napříč dobrodružstvím. Hlavním zdrojem vašich příjmů jsou nájezdy na okolní ostrovy, kde piráti loupí a unášejí další dělníky, kteří vám budou následně sloužit nebo přepadávání lodí, co plují náhodu kolem ostrova. Než se ovšem pustíte do nemilosrdného běsnění, musíte si vyrobit ze železa meče, nebo také muškety, které vám pomohou při krvelačném běsnění. Zdají se vám piráti málo šťastní, nic piráta nepotěší jako rum a jídlo zdarma. Uspořádejte pro své piráty velkou oslavu a zasypte je zlaťáky.

Hra Tropico přináší:

  • Hlavními surovinami pro výrobu jsou dřevo, železo a kámen
  • Pěstujte banány, cukrovou třtinu nebo třeba tabák
  • Množství lodí pro vaše plavby na moři včetně velké Galéry.
  • Můžete vyrábět pivo, rum nebo třeba i péct preclíky

Tropico nabízí velké možnosti jak ostrov zpestřit, zkuste se stát diktátorem vy! Vyzkoušet můžete i novější Tropico 3.

Technické požadavky: Procesor 200MHz, 128MB RAM, Grafická karta 64MB RAM, HDD 1.4GB DirectX 9.0c nebo vyšší  

Stáhnout Tropico (173 MB) - Win XP, Win Vista


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Tropico
Líbí se vám Tropico? :
Operační systém: Win XP, Win Vista
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.