American Conquest - real-time strategická hra, demo Funguje na počítači

Když Kryštof Kolumbus před více než pěti stoletími po vyčerpávající cestě dorazil k břehům doposud nepoznané krajiny, ani v nejmenším netušil, jak jeho objev ovlivní následné dějiny. Americký kontinent se během několika set let proměnil v hojností překypující zemi svobody a naděje. Jak nelehký to byl úkol, to můžete na vlastní kůži pocítit ve strategii American Conquest.

Jedná se o skvělou strategickou hru, která vás vtáhne do role chamtivých Evropanů, nebo hrdinných a statečných Indiánů. Tato hra je dá se říci živou kronikou historie, kde se zúčastníte krvavých čistek v bojích proti Indiánům až po boj za nezávislost. Za každou stranu se válčí jinak, neboť u Indiánů spočívá jejich síla v kvantitách a u Evropanů naopak v kvalitách.

Přestože celá hra je jakýmsi „naučným a poučným“ průvodcem historií zaoceánského kontinentu, nebudete v jejím případě pouze v roli již rodilých Američanů. Čeká tak na vás kampaň za absolutistickou a silně katolickou velmoc Španělska, hugenotskou Francii či puritánskou Anglii. Na vlastní kůži tak pocítíte, jaký dopad na život obyčejných lidí měla Sedmiletá válka, vyzkoušíte si také roli Pizzara či nejznámější americký konflikt, boj o nezávislost.

Ve hře na vás čeká:

  • Singleplayer, který obsahuje osm herních kampaní, každou po pěti misích.
  • Desítka dalších scénářů, které můžete hrát dle libovolného pořadí.
  • Nechybí zde ani generátor náhodných map, a herní editor pro tvorbu vlastních misí.
  • Stovky vojáků, čekajících na vaše rozkazy.
  • Detailní a dobové zpracování vojáků, budov a terénu v 2D grafice, která ovšem ani v nejmenším neubírá na herním zážitku.

Opravdu velmi povedená hra, která nadchne všechny fanoušky real-time strategií.

Technické požadavky: Procesor 1.0GHz, 128MB RAM, 1.3GB volné místo na HDD, Grafická karta 32 MB RAM, DirectX 9.0 nebo vyšší  

Stáhnout American Conquest (221 MB) - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte American Conquest
Líbí se vám American Conquest? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Koupit hru: Zde můžete levně koupit plnou verzi American Conquest

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.