Flight Simulator X - letecký simulátor, demo Funguje na počítači

Nejznámější, nejrealističtější a hlavně nejkomplexnější letecký simulátor Flight Simulator X je zpět a s ním i velmi realistické zpracování řízení letadel všech velikostí.
 

V tomto pokračování realistického civilního simulátoru se setkáte s velkým množstvím letadel a helikoptér, které jsou vytvořeny podle skutečných předloh. Hra vám nabídne několik druhů letů jako například civilní, sportovní nebo také profesionální lety. Prolétnete se nad nádherně detailně zpracovanou krajinou či městy nebo také můžete klidně vzlétnout z Ruzyně a kochat se nádherným okolím reálné Prahy.

Vůbec největší změnu naleznete v obtížnosti pro začátečníky. Již není tak nepřekonatelná překážka se naučit pořádně létat, k tomu přispívá i zabudovaný tutoriál, který vám pomůže hodně se začátkem. Ti zkušenější z vás se mohou bez průtahů vrhnout na dráhu pilotů dopravních, osobních či sportovních letounů a pro ty ostatní je zde připraven speciální herní mód, díky kterému snadněji proniknete do hry.

Hra obsahuje:

  • Detailnější města a jejich letiště.
  • 24 letounů a více než 24.000 letišť a 38 zpracovaných měst
  • Nové mise, které prověří vaše dovednosti.
  • Více letadel včetně Maule M7-260C Super Rocket w/Wheels and Skies
  • Nový skleněný kokpit Garmin1000

Další výborné letecké simulátory, které na našich stránkách můžete nalézt jsou FlightGear, Wings of War nebo Heroes of the Pacific, tak nastartujte motory, a vzhůru do nebe! Minimální požadavky: Procesor 2,5GHz, 1GB RAM, Grafická karta 256 MB RAM, 3GB volného místa na HDD, DirectX 9.0c nebo vyšší  

Stáhnout Flight Simulator X (637 MB) - Win XP, Win Vista


50 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Flight Simulator X
Líbí se vám Flight Simulator X? :
Operační systém: Win XP, Win Vista
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Koupit hru: Zde můžete levně koupit plnou verzi Flight Simulator X

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.