Diablo - RPG hra z pekelného prostředí, demo Funguje na počítači

Diablo je patrně nejznámějším představitelem žánru akčních RPG zvaných "hack and slash". Zhostíte se hrdiny, se kterým projdete podzemí pod městem Tristram v království Khanduras, kde se utkáte s pánem pekel.

Ocitnete se v malé vesničce Tristram v království Khandaras, které se po smrti krále Leorica ocitá v naprostém chaosu. Vaše vesnička je zcela odříznuta od okolí a obývá ji pouze deset obyvatel, přičemž pod katedrálou se v labyrintu skrývá děsivé zlo. Vašim úkolem je porazit a zabít samotného Diabla a osvobodit tak svoje městečko od teroru a tyranizování…“

Vypravte se za zdrojem zla. Spusťte se dolů, do středu země, skrze starobylou katedrálu. Hrajte v roli statečného bojovníka, prohnaného darebáka nebo tajemného čaroděje. Pokud se odvážíte hlouběji do labyrintu, budete objevovat zbraně, brnění a magické poklady a budete rozvíjet dovednosti a schopnosti své postavy.

Vaším „domovem“ bude městečko, ve kterém ta prokletá kaple stojí, ve kterém najdete kováře a další postavy, které vám ve vašem putování pomohou radou, obchodováním,.. V tajemném Labyrintu pod kaplí hledejte tu pravou zábavu, v kosení zástupů monster, sbírání předmětů, plnění úkolů. Labyrint je rozdělen na šestnáct pater a na dně žije právě sám Diablo, který vás prověří na samotný konec hry.

Diablo nabízí:

  • Zajímavý a promyšlený příběh.
  • Obrovské množství zbroje, brnění, magických předmětů a lektvarů.
  • Vylepšování svých schopností a dovedností.
  • Na výběr máte ze tří postav, za které můžete hrát.

Zahrajte si také Diablo II., které najdete na našem webu.

Technické požadavky: Procesor 486MHz, 64 RAM, grafická karta 32 MB RAM, DirectX 9.0c nebo vyšší  

Stáhnout Diablo (49 MB) - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Diablo
Líbí se vám Diablo? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.