War of Titans - online strategická hra s gladiátory Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Výborná online strategická hra na vaše monitory. Ze všeho nejdříve musíte učinit klíčové rozhodnutí, od kterého se bude odvíjet vaše cesta za ctí a uznáním. K dispozici dostanete hned několik zajímavých postav, jež každá z nich oplývá nadáním pro něco jiného.

Prvním, koho si můžete vybrat je Validus, který pyšní obrovskou silou. Druhý ve výběru je Camula, tajemný keltský válečník. Ženská síla je zde zastoupena šlachovitou amazonku arén Achillu. A posledním kandidátem na výběr je Saracus, jenž se chlubí titulem ostříleného gladiátora.

Ať už dáte přednost komukoli, nyní se musíte zdokonalit ve svém válečném umění, a tak poputujete přímo do arény. Zde se můžeme volně pohybovat a plnit úkoly, jež naleznete v levém rohu obrazovky v knize úkolů. Nad ní se na vás usmívá portrét charakteru, kde se dozvíte veškeré informace o nasbíraných zkušenostech, jejím životě a obraně. Dále se zde ukazuje vaše síla, rychlost, výdrž a obratnost.

War of Titans nabízí:

  • Pokud se cítíte ve světě titánů slabí, seskupte se do některého z klanů nebo si založte vlastní.
  • Do děje vás vtáhne nejen poutavé prostředí, ale i dramatická melodie.
  • Vynikající a detailně propracované prostředí vám zajistí maximální požitek ze hry.

Připojte se k udatným gladiátorům, amazonkám a válečníkům a staňte se skutečným titánem. Pro milovníky gladiátorských her tu máme také Gladiatus. Hru, kterou musíte rozhodně vyzkoušet.

Domovská stránka War of Titans - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte War of Titans
Líbí se vám War of Titans? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: browser game, online hry, prohlížečová hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.