Encyklopédia Vesmíru - encyklopedie vesmíru Je česky Funguje na počítači

Multimediální encyklopedie vesmíru, která poskytuje zajímavé informace o zmíněném nekonečné prostoru. Slouží jako vzdělávací a výukový program.

Jednoduchá aplikace od slovenských autorů poskytuje svým uživatelům všechny základní znalosti ohledně vesmíru. Aplikace je volně šiřitelná a nemusí se instalovat, což ušetří práci a starosti méně zkušeným uživatelům. Celá encyklopedie je ve slovenštině.

Aplikace obsahuje okolo 100 textů, 150 obrázků a 10 testů, tudíž si můžete vyzkoušet, co jste si zapamatovali. V encyklopedii se nachází 7 kapitol - Kosmický prostor, Hvězdy, Sluneční soustava, Planety, Osobnosti, Technika a Historie.

Aplikace obsahuje samostatnou galerii, ve které je množství kvalitních obrázků roztřízených do čtyř okruhů. Pokud vás zaujalo některé téma a nechce se vám jej dlouze hledat, můžete jej najít pomocí indexu. To znamená, že program disponuje rejstříkem, ve kterém naleznete seznam všech kapitol seřazených podle abecedy.

Aplikace má tu výhodu, že lze spustit ve všech operačních systémem tudíž i ve stařičké verzi Windows 98.

Stáhnout Encyklopédia Vesmíru (15,4 MB) - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Encyklopédia Vesmíru
Líbí se vám Encyklopédia Vesmíru? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: vesmír

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.