Urban Rivals - prohlížečová karetní hra Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Online sběratelská karetní hra. Hráči sbírají a kupují nové karty, trénují je v bojích a snaží se porazit i ty nejsilnější protivníky.

Urban Rivals je jednoduchá karetní hra ve stylu klasických CCG her, jako je Magic the Gathering. Na začátku dostanete 8 postav, které však musíte vytrénovat. Karty získávají zkušenosti porážením nepřátel v soubojích. Většina karet má i další vývojové levely při kterých jednak změní podobu postava na nich vyobrazená, ale také může získat nějakou zvláštní schopnost.

Důležité jsou ve hře i klany. Každá karta náleží k určitému klanu (ve hře je již přes 20 klanů), máte-li při souboji mezi kartami alespoň dva příslušníky stejného klanu, aktivuje se vám speciální schopnost těchto postav.

Souboje se odehrávají v různých místnostech, či částech města. Na většině míst je nějaké omezení úrovně, aby proti sobě hráli vyrovnaní hráči. Čím vyšší je vaše úroveň, tím více míst máte zpřístupněných. Za vyhrané souboje také dostáváte herní měnu "clintz". Za clintz můžete nakupovat především nové karty.

Urban Rivals přináší:

  • zábavnou karetní online hru
  • velké množství karet tématicky laděných podle příslušného klanu
  • pěkné a barevné grafické zpracování
  • velice jednoduchou hratelnost

Urban Rivals je hra vhodná zejména pro všechny příznivce sběratelských karetních her, ale i pro lidi, kteří chtějí hrát prohlížečovou hru a nemají mnoho času, záleží totiž jen na hráči kolik času bude hře věnovat.

Domovská stránka Urban Rivals - Není závislý na OS


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Urban Rivals
Líbí se vám Urban Rivals? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český + Anglický + Německý
Instaluje se: Ne

Šťítky: browser game, prohlížečová hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.