Pořad Hokej - zápasy vysílané na ČT4 Sport online Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Souhrn všech vysílaných hokejových zápasů a pořadů poslední doby z oblíbeného programu ČT4 Sport. Naprosto skvělá podívaná pro všechny milovníky nejrychlejšího kolektivního sportu na světě.

Pokud máte rádi hokej a vše kolem něj, je jasné, že si nenecháte ujít ty nejlepší zápasy poslední doby, které byly vysílány na kanálu ČT4 Sport. V rubrice na oficiální stránce kanálu najdete přes 70 videí, z nichž nejvíce je z extraligy. Nachází se tam i několik zápasů našeho národního týmu například z Euro Hockey Tour nebo přípravných zápasů.

Studio Hokej nabízí ve svých přenosech i několik rozhovorů jak s hráči, tak trenéry. Nechybí ani u jednotlivých zápasů ohlédnutí za reprezentací nebo připravovanými hokejovými akcemi. Jednotlivé hokejové zápasy jsou doprovázeny komentáři ze stran komentátorů a moderátorem ve studiu.

Každý zápas s přestávkami a reklamami trvá cca 2,5 hodiny, pokud se neprodlužuje nebo nenastane nějaké zranění či sporný moment. Moderátory ve studiu jsou většinou Robert Záruba, Jiří Hölzel nebo Petr Vihnar. Samotnými komentátory pak bývají Michal Dusík, Tomáš Jílek či Ondřej Zamazal. Mezi komentátory se občas můžou objevit i moderátoři ze studia. Tomáš Jílek nebo Jana Niklová pak dělají rozhovory s hráči nebo trenéry.

Pořad Hokej přináší:

  • Týdně minimálně jeden nový zápas
  • Zajímavá utkání týmů extraligy nebo reprezentace
  • Doprovodné programy - rozhovory, rozbory akcí, hodnocení apod.
  • Ohlédnutí za hokejovými akcemi
  • Na konci shrnutí celého kola nebo ostatních zápasů

Všechna utkání vysílaná na ČT4 Sport jsou přehledně seřazená podle data vydání. Na první straně se nachází nejnovější videa, postupně pak na dalších stranách jsou starší videa.

Pořad Hokej online ke shlédnutí - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Pořad Hokej
Líbí se vám Pořad Hokej? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: sport, hokej, Česká televize

Příbuzné šťítky: TV Nova, TV Prima, TV Markíza

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.