Live For Speed S2 - simulátor závodů aut, demo Funguje na počítači

Nadmíru realistický simulátor závodů našlapaných aut, které vám v hlavě udělají jasno. Již nikdy žádné staré a pomalé skořápky.

Pokud máte rádi závodní hry, které jsou navíc obohaceny nádhernou a realistickou grafikou, je zde pro vás připravena jedna dost pěkná hra. Její jméno je Live For Speed S2. Jak už sám název naznačuje, nejedná se o jen tak ledajakou a bezvýznamnou věc, která akorát zabírá čas. Do hry se vžijete natolik, že od ní nebudete chtít odejít.

Live For Speed S2  je hra určená především pro multiplayerové hráče, kteří si chtějí naplno užít své volné chvilky a zasoupeřit si na dráze plné ostrých zatáček. Díky propracovanému okolnímu prostředí nebude nikomu připadat hra vůbec odfláknutá, ale plně naopak.

Ve hře se budete moci projet v mnoha typech aut, se kterými vyrazíte do boje, v němž už vám bude stát pouze samotná skupinka protivníků. Mezi nejlepší vlastnosti hry patří mimo jiné také možné zdevastování povrchu auta, karoserie, tlumiče a podobně.

Neberte tyto specialitky jako jediné, protože mezi další vychytané vlastnosti také patří ohledy na tíhu auta při závodě. To ovlivňuje především objem naplněné nádrže a množství ostatního vybavení.

Live For Speed S2 přináší:

  • Pohodlné hraní ve skvělém 3D grafickém prostředí
  • Možnost hrát s kamarády (multiplayer)
  • Mnoho tratí a aut na výběr
  • Požitek z reálnosti (poškození auta, výstižné zvuky...)

Zajímá-li vás hra přes internet v multiplayeru, určitě vám udělá radost následující věta. Do jednoho závodu se vejde až 32 hráčů, což je při samotném závodu velmi zajímavá podívaná. Pokud vás hra nadchne, pořiďte si licenci pro plnou hru, kde se vám bude jezdit ještě lépe.

Stáhnout Live For Speed S2 - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Live For Speed S2
Líbí se vám Live For Speed S2? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: multiplayer hra, závody aut

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.