Darmowy pasjans online - Solitaire v HTML5 Funguje ve webovém prohlížeči

Nemáte-li zrovna na počítači hru Solitaire, můžete ji zahrát na webu. Jedna z mnoha verzí klasické hry je právě tato. Nabídne pěkné prostředí a zpracování kompletně v HTML5.

Solitaire je součástí OS Windows od nepaměti, již od prvních verzí. Tato karetní hra se tak stala velmi populární. Postupně se stala součástí i jiných OS. Nemáte-li zrovna tuto hru z jakýchkoli důvodů po ruce, webová verze Darmowy pasjans online ji zcela nahradí, včetně pěkného prostředí.

Celá hra je napsaná pomocí HTML5, takže není potřeba žádný plug-in do prohlížeče a funguje se všemi prohlížeči. Polský název aplikace dává tušit, že autorem je Polák, ale prostředí je v angličtině. Dole na stránce je možno zapojit se do vlastního překladu. Zajímavá je také nabídka pod tlačítkem Donate, které je vpravo nahoře. Nabádá ke koupi piva autorovi, což by bylo v souladu s poněkud zvláštní licencí „beerware" – opravdu existuje. Ale hra je kompletně zdarma pro všechny.

K samotné hře a prostředí není co vytknout. Pěkné prostředí, výběr motivu a potisku karet, možnosti zobrazení bodů, časově omezená hra, Klondike verze a další možnosti. Jedná se o klasickou hru Solitaire, otáčení po jedné či po třech kartách. Klasická hra, pěkné zpracování a mnoho možností nastavení.

Darmowy pasjans online přináší:

  • HTML5 zpracování klasické hry Solitaire
  • pěkné prostředí
  • mnoho nastavení vzhledu a hry
  • možnost zapojit se do překladu
  • integrace s Facebookem a Google+

Klasická hra, pěkné prostředí a moderní HTML5 zpracování, to přináší Darmowy pasjans online. Mnoho nastavení hry i prostředí s možností zapojit se aktivně do překladu hry.

Přejít na Darmowy pasjans online - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Darmowy pasjans online
Líbí se vám Darmowy pasjans online? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.