Nokia Maps - plnohodnotné online mapy finského giganta Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Po vzoru Googlu a Microsoftu představuje svou webovou mapovou aplikaci také finská Nokia a nabízí tak plnohodnotné mapy, nejen do mobilu.

Nokia, známý výrobce mobilů, nedávno spustila svůj vlastní mapový portál na webu. Jedná se o plnohodnotné mapy celého světa, jako má Google či Microsoft. Nokia sází na jednoduchost a přehlednost s přehledným, do modra laděným vzhledem. Nabízí zoomování dle úrovně, tedy od států po ulice. Nechybí samozřejmě vyhledávání libovolného místa či POI (bodu zájmu).

Nokia se po mobilní navigaci a mapách vydala i po cestě klasických webových map. Na mapách je zřejmý „Nokia styl", tedy modré sladění a písmo, které Nokia užívá. Výhodou pro českého uživatele je také lokalizace do našeho mateřského jazyka, což například Bing Maps nemá. Mapy fungují bez problémů, detaily jsou poměrně slušné. Samozřejmě nemůže se srovnat s Google Maps, potažmo Google Earth, ale Nokia nasadila solidní konkurenci pro zaběhnuté mapy na webu.

Nokia Maps přináší:

  • mapy celého světa od celkového pohledu po ulice
  • poměrně slušné detaily i v ČR
  • fungují i v mobilní verzi s navigací
  • vyhledávání a české prostředí, Nokia styl

Nokia Maps je dalším přírůstkem map na webu s kvalitními mapovými podklady. Běží taktéž v mobilní verzi na mobilu s propojením navigace GPS. Vyhledávání na mapách je rychlé a bezproblémové, včetně POI. Slušné detaily i pro Českou republiku.

Přejít na Nokia Maps - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Nokia Maps
Líbí se vám Nokia Maps? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: mapy

Příbuzné šťítky: GPS navigace

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.