Digimon Battle - MMORPG s digimony Funguje na počítači

MMORPG s postavičkami z oblíbeného dětského seriálu Digimon. Hráč a jeho digimon bojuje s dalšími, plní questy, ochočuje si malé digimony a trénuje je, aby se vyvinuli na vyšší stupeň.

Na začátku hry si musíte zvolit postavu za kterou budete hrát. Na výběr jsou čtyři postavy - Henry Wong, Jeri Katou, Rika Nonaka a Takato Matsuki. Všichni se v seriálu objevili v sérii zvané Digimon Tamers. Dále je nutné si zvolit digimona, na výběr je Gigimon, Gummymon a Viximon. Poté vás hra provede tutoriálem, který skončí, jakmile digimon dosáhne 11. levelu.

Ve hře je nutné plnit questy. Ty jsou stejné jako ve všech ostatních MMORPG hrách - pobít určitý počet monster, či třeba něco někomu doručit. Odměnou bývají často karty, které zvyšují sílu útoku v bitvě. Ve hře je také možné chytat a trénovat další digimony. Chytat lze však pouze malé digimony. Každý digimon má několik vývojových stádií a končí stupněm mega, ve vyšší stádium se mění na levelech 11,21,31 a 41.

Svět ve kterém se pohybujete je rozdělen na dvě části - reálný svět, kde jsou jen mladí a slabí pokémoni a digitální svět, kde už narazíte i na zlé a silné digimony.

Digimon Battle přináší:

  • Zábavu s oblíbenými digimony
  • Mnoho druhů digimonů k chycení
  • Velice jednoduchou hratelnost

Digimon Battle je hra určená spíše pro děti a fanoušky seriálu Digimon, protože je až příliš jednoduchá a většinu hráčů nenadchne ani docela zastaralá grafika. Nicméně jako plus se dá říct, že je to časově nenáročná hra - nic vám neuteče když si dáte týden pauzu.

Domovská stránka Digimon Battle - Win 98, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Digimon Battle
Líbí se vám Digimon Battle? :
Operační systém: Win 98, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.