Eredan iTCG - prohlížečová karetní hra Funguje ve webovém prohlížeči

Skvělá sběratelská online karetní hra s fantasy tématikou a kreslenou barevnou grafikou. Hra obsahuje mnoho karet, hráč si sestavuje z karet další herní balíčky a sbírá trofeje.

Hra Eredan je v mnoha ohledech velice podobná karetní online hře Urban Rivals***. Na začátku hry vás čeká dlouhý tutoriál, kterým vás provede jaká si dívčina v klaunské čepici. Naučíte se používat karty v boji, odhazovat karty a využívat výhody postav ve vašem balíčku. Postupně získáte tři hlavní karty hrdinů a několik pomocných karet. Na konci tutoriálu máte sestavený celý svůj první balíček.

Hlavní cíl hry spočívá ve vyhrávání soubojů a v získávání trofejí. Ty se dají získat například za nějaký počet vyhraných soubojů s určitým balíčkem, za zúčastnění se určitého počtu soubojů, za získání určitého počtu karet nebo také trofej za získání určitého počtu trofejí. Za získání trofejí získáváte zkušenosti, krystaly na nákup dalších karet nebo rovnou nějakou kartu.

Souboje se konají v místnostech limitovaných podle levelu, aby byli hráči alespoň trochu vyrovnaní. Za souboj dostanete krystaly a každý z vašich hrdinů získá zkušenosti. Při nasbírání dostatečného množství zkušeností se vyvine na další úroveň, zesílí a změní podobu.

Eredan iTCG přináší:

  • zábavnou karetní online hru
  • velmi hezké grafické zpracování
  • mnoho různých karet
  • jednoduchou a příjemnou hratelnost

Eredan je hra vhodná pro všechny hráče karetních her, ale i začátečníky, protože pravidla jsou velice jednoduchá a hra je přehledně zpracovaná.

Domovská stránka Eredan iTCG - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Eredan iTCG
Líbí se vám Eredan iTCG? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ne

Šťítky: fantasy, online hry

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.