Hanso Burner - vypalování a kopírování CD / DVD Funguje na počítači

Kvalitní a nenáročný nástroj pro kopírování a vypalování dat na DVD a CD. Pro uživatele, kteří hodně vypalují, je to dobrý pomocník.

Mnoho lidí dnes štve akorát jedna věc u softwaru pro vypalování a kopírování. Většina je buď shareware, tedy velmi omezená verze nebo trial, zkušební verze. Jenže Hanso Burner je freeware, takže pokud budete chtít a bude se vám líbit, můžete si ho nechat napořád a nebudete nikdy nic platit.

Od placených verzí se ani moc neliší. Dokáže kopírovat i vypalovat disky typu CD či DVD a to tak, že kvalitně. Některé programy mají menší problém s výslednou kvalitou zapsaných dat na disky, tudíž se může stát, že se občas obraz sekne, ale s Hanso Burner se vám nic takového nepřihodí. I ve větší rychlosti zapisování umí tento program kvalitně nahrát vámi vybraná data na disk.

Hanso Burner dokáže tedy, jak jste se dozvěděli výše, kopírovat a vypalovat disky CD a DVD. Podrobněji pro zvědavé je to vypalování datových CD a DVD, vypalování audio CD, vypalování filmových DVD, vypalování a tvorba obrazů CD/DVD, kopírování CD a DVD a přehrávání.

Hanso Burner přináší:

  • Jednoduché ovládání
  • Vypalování a kopírování CD a DVD
  • Nastavitelná rychlost zápisu
  • Kvalitní výsledná podoba zapsaných dat

Pokud tedy vypalování a kopírování provádíte častěji, určitě kvůli tomu nemusíte kupovat jiný drahý program a postačí vám Hanso Burner, který se kvalitně vyrovná leckterým placeným programům.

Stáhnout Hanso Burner (2,4 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Hanso Burner
Líbí se vám Hanso Burner? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.