Microsoft Safety Scanner - jednorázová kontrola počítače Je česky Funguje na počítači

Nepříliš známý nástroj od známé společnosti nabízí jednorázovou kontrolu počítače. Nenahrazuje antivirový program, ale je dobrý pro občasnou kontrolu.

Tento nástroj se řadí mezi jednoúčelové antiviry. Pro firmy se sítí bude daleko lepší nasadit Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA), pro běžného uživatele Microsoft Security Essentials, bavíme-li se o řešení od Microsoftu. Mezi tzv. jednoúčelové antiviry patří také podařený McAfee Stinger, který je navíc bez instalace.

Microsoft Safety Scanner je jednoúčelový, po deset dní fungující nástroj k analýze bezpečnostních problémů v počítač, zejména na výskyt malwaru a virů. Máte-li pocit, že na počítači je vir, je možno tímto programem problém vyřešit. Tento jednoúčelový a omezený nástroj se mi zdá v podstatě zbytečný, když Microsoft již nabízí antivirové řešení, pro firmy zmíněný MBSA či pro jednorázovou kontrolu se dá použít jiný nástroj od konkurence. Microsoft Safety Scanner není nijak známou aplikací, přesto se může hodit pro jednorázovou kontrolu zabezpečení počítače.

Microsoft Safety Scanner přináší:

  • jednorázovou bezpečnostní kontrolu počítače
  • stažená verze obsahuje antivirové data platné 10 dní - poté je potřeba stáhnout novou verzi znovu - vždy ale zdarma

Tento nástroj od Microsoftu mnoho uživatelů nezná, jedná se o skutečně jednorázové užití pro bezpečnostní kontrolu. Kladem aplikace je, že je v češtině.

Stáhnout Microsoft Safety Scanner (115 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7 - 32 bitová verze


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Microsoft Safety Scanner
Líbí se vám Microsoft Safety Scanner? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8
Jazyk: Český
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: ochrana proti virům

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.