Kingsoft Presentation - tvorba prezentací Funguje na počítači

Jedná se o volně šiřitelnou aplikaci, díky níž snadno vytvoříte prezentaci podobně jako ve známém programu Microsoft PowerPoint.

Kingsoft Presentation je zdařilá aplikace, díky které lze snadno a rychle vytvářet prezentace. Je velmi podobná programu Microsoft PowerPoint, ovšem hlavní rozdíl je v tom, že tato aplikace je zdarma.

Aplikace Kingsoft Presentation je součástí kancelářského balíčku Kingsoft Office 2012 Suite. Sám výrobce přiznává, že se jedná o freeware alternativu k Microsoft PowerPoint. Pokud znáte zmíněný program PowerPoint, tak se v tomto rozhraní určitě rychle zorientujeme, jelikož je hodně podobné. Každým rokem vychází nová verze programu, nejnovější je verze 2012.

Aplikace je vhodná jak pro začátečníky, tak zvládne i náročnějšího uživatele. Myslím, že ji nemusím moc představovat, jelikož je skoro stejná jako PowerPoint, proto vyjmenuji jen nejnovější aktuality této verze a hlavní funkce. Výhodou aplikace je, že podporuje formáty .PPT a .PPTX, což jsou formáty programu PowerPoint.

Hlavní funkce Kingsoft Presentation:

  • rozhraní stejné jako MS PowerPoint
  • kompatibilní s MS PowerPoint
  • přehledné uživatelské rozhraní
  • čtení SmatrArt grafiky
  • mnohem více šablon
  • nabízí celké množství efektů

Aplikace není vůbec konfiguračně náročná, hlavní výhodou je její kompatibilnost se známou aplikací MS PowerPoint. Alternativně můžete samozřejmě využít i Impress z kancelářského balíku Open Office.

Stáhnout Kingsoft Presentation (39 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Kingsoft Presentation
Líbí se vám Kingsoft Presentation? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.