Burrrn - vypalování audia na CD Funguje na počítači

Velice primitivní nástroj pro snadné a rychlé vypalování audia na CD. Podporuje řadu formátů a spolupracuje se soubory dodávající jednotlivým skladbám informace i v přehrávači.

Burrrn zaujme svou minimální grafickou propracovaností a naprostou zřetelností každého nenáročného uživatele, který si chce pouze vypálit své oblíbené písničky či jiné audio soubory. Program podporuje zapisování dat těchto formátů: MP3, WAV, OGG, AAC, APE, FLAC, MP4 a MPC. Pracuje i s ID3 tagy, které při přehrávání disku dodávají jednotlivým zvukovým stopám různé informace (název interpreta, alba, skladby,...). Samozřejmostí je i formát M3U pro uchovávání playlistů.

Před zápisem na disk je také možné nastavit jeho rychlost. Je rovněž důležité upozornit, že Burrrn nespolupracuje s vadnými formáty, což zachrání uživatelův čistý disk. Tento problém bohužel nedokáže řešit dokonce řada o mnoho kvalitnějších programů. K dispozici pro uživatelské rozhraní je slovenský jazyk, nechybí ale ani tradiční angličtina.

Burrrn přináší:

  • jednoduché vypalování audia na CD
  • podpora zápisu těchto formátů: MP3, WAV, OGG, AAC, APE, FLAC, MP4 a MPC
  • spolupráce s ID3 tagy a M3U formáty
  • nastavitelná rychlost zápisu
  • slovenština, angličtina

Jestliže hledáte jednoduchý nástroj pro vypalování audia na CD bez větších technických požadavků, Burrrn vám jistě dobře poslouží.

Stáhnout Burrrn (2 MB) - Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Burrrn
Líbí se vám Burrrn? :
Operační systém: Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.