Musicovery - webové rádio dle nálady Funguje ve webovém prohlížeči

Webová služba nabízející poslech internetového rádia podle nálady. Jednoduše si zvolíte aktuální náladu, druh preferované hudby nebo třeba dobu vzniku sklady od roku 1950 po 2008.

Rádi posloucháte rádio, ať již jako kulisu nebo prostě pro hudbu celkově? Ale ne vždy se vám líbí, co zrovna hrají. Což takhle rádio, které se přizpůsobí vám? Musicovery přesně tohle umožní.

Webová služba, běžící ve Flashi, tedy Adobe Flash Player je nutný k funkci. Nabízí volbu hudby dle přání, například podle aktuální nálady můžete zvolit energickou hudbu, taneční, nebo naopak vážnou či temnou. Je také možnost volit tempo hudby, tedy na jakou „rychlost" máte aktuálně náladu. Další možností je volba žánru (například jazz, elektronická, pop,...) anebo rok vzniku skladby – je tak možno se přenést třeba do časů amerického jazzu nebo zlaté éry 80. let s popovou hudbou. Prostředí je jednoduché a barevné, barvy pomáhají cítit teplotu barev a tím i druh hudby. Musicovery je velice zajímavý počin mezi webovými rádii, kterých jsou na Internetu tisíce. Je však třeba upozornit, že českou hudbu z Musicovery asi neuslyšíte, stanice jsou zahraničí a web je v angličtině. Přesto je to unikátní myšlenka a ovládání je jednoduché a přehledné.

Musicovery přináší:

  • unikátní flash web rádio nabízející volbu hudby dle nálady
  • možnost volby žánru (více než 20), rok vzniku skladby, tempo hudby
  • uživatel si zvolí styl hudby – pomalejší, rychlejší, živá, temná, atd.
  • webové rádio, které se plně přizpůsobí náladě uživatele
  • jednoduché zpracování webu s přehledným ovládáním
  • barvy žánrů vyjadřují „teplotu" hudby

Musicovery je unikát mezi webovými rádii, prostě rádio, které se vám plně přizpůsobí dle aktuální nálady. Zvolíte si typ, žánr, energičnost hudby či dobu vzniku skladby. Není tak problém poslouchat klasický jazz či moderní elektronickou hudbu. Vše je na uživateli, co rádiu „poručí hrát". České písničky však neuslyšíte. Unikátní nápad, bohatý výběr a jednoduché ovládání, to je Musicovery, doslova „rádio na přání". Jen by mohla vzniknout verze nezávislá na Flashi, například v HTML5. Ne všechna zařízení si poradí s Flashem bez problémů, navíc je někdy trochu těžkopádný. Rádio má dokonce svůj profil na Facebooku a článek na Wikipedii.

Přejít na Musicovery - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Musicovery
Líbí se vám Musicovery? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Šťítky: poslech hudby online, hudba online, hudba

Příbuzné šťítky: tvorba hudby na počítači, mixování hudby, přehrávač hudby

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.