Pixel Rain - logická hra Funguje na mobilu

Pixel Rain logo

Logická hra v níž se snažíte ochránit mince a diamanty před bombami, které spadnout z vrchu na hrací plochu a vy musíte vymyslet za pomocí dostupných dílů konstrukci na ochranu.

Pixel Rain je strategicko logická hra. Snažíte ochránit penízky a diamanty dostupnými prostředky před bombami. Máte k dispozici různé stavební prvky jako byly v tetrisu. Miny začnou padat v tu chvíli kdy spotřebujete všechny dostupné stavební prvky. V některých případech se jen snažíte zabránit, aby se kutálející mince nedostala mimo obrazovku.

Ovládání je velice jednoduché. Vždy záleží jen na vaší fantazii jak postavíte zábrany. V každém případě to, ale musíte postavit tak, aby žádná z mincí nepřišla k úhoně jinak je konec hry. Za splněné levely získáváte body.

Hra je nenáročná na mobilní telefon. Zábavným způsobem rozvíjí vaši fantazii, odhad a rychlost reakcí. Hrát můžete i online verzi. Hrajete pomocí připojení k levelů na serveru  a bodů získaných v normální verzi. Levely na serveru jsou podstatně náročnější.

Pixel Rain přináší:

  • Zábava ve formě logické hry
  • Rozvoj fantazie, odhadu a rychlostí reakcí
  • Možnost hrát online
  • Nenáročnost na hardware telefonu
Záběr ze hry Pixel Rain
Jakmile kostičky ve hře dojdou dolůTučňák z kostiček ve hře

Stáhnout Pixel Rain (2,9 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Pixel Rain
Líbí se vám Pixel Rain? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.