VODO - web pro stahování hudby a filmů přes Torrent Funguje ve webovém prohlížeči

Internetové stránky s velkým množstvím filmů a hudby ke stažení prostřednictvím Torrentu. Filmy a hudba jsou rozděleny do sloupců a lze je jednoduše vyhledávat podle názvu i volně prohlížet.

VODO je sociálně mediální P2P síť, která umožňuje svým uživatelům stahovat a sledovat filmy, hudbu a knihy od nezávislých umělců, 100% právně a bez nákladů. Kromě toho poskytuje nezávislým filmařům, hudebníkům a autorům platformu k publikování své práce, kde mohou získat i expozici pro svá díla a určité druhy kompenzace. Základní koncepcí webu je, že mnohé počítače jsou napojeny na centrální server systému, který řídí spojení mezi dvěma nebo více jednotlivými počítači, takže uživatelé mohou sdílet i publikovat soubory při vyšších rychlostech, než by bylo jinak možné.

VODO přináší:

  • volné stahování filmů a hudby přes Torrent
  • možnost publikovat vlastní tvorbu a soubory
  • přehledné zobrazování souborů ke stažení
  • vysokou rychlost zobrazování a přenosu dat
  • přehledné stránky s pěkným designem

Pro stažení filmů je třeba aplikace pro stahování souborů Torren, např. uTorrent. Po stažení klienta pro stahování je možné stahovat neomezeně veškeré soubory, které se na stránkách nacházejí.

dobu. Základní koncept je, že mnohé počítače jsou napojeny na centrální server systému, který řídí spojení mezi dvěma nebo více jednotlivých počítačů, takže uživatelé mohou sdílet a hlavně distribuci souborů při vyšších rychlostech, než by jinak k dispozici. Původně, jeden z největších čerpá z p2p sítí byla úroveň anonymity nabídli uživatelům, aby mohli sdílet a vyměňovat údaje, aniž by byl "vidět", aby tak učinily na nejeví žádné známky globálního sítě.

Přejít na VODO - Není závislý na OS


40 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte VODO
Líbí se vám VODO? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.