Mr.Number - správa hovorů a zpráv v Androidu Funguje na mobilu

Kompletní správa telefonních čísel a SMS zpráv, možnosti volání na neznámá čísla, blokování čísel, zobrazení informací o tajných číslech a mnoho dalšího.

Mr.Number je Android aplikace, která umožní spravovat hovory i SMS zprávy v jediném programu. Aplikace má mnoho pokročilých funkcí, mezi základní z nich patří volání, zprávy, historie volání atd. Mezi pokročilé funkce patří blokování neznámých čísel, blokování SMS, zobrazení utajených čísel i SMS, ID volajícího, volání na utajená čísla, psaní na utajené zprávy atd. Užitečnou funkcí je práce s ID, díky ní je možné dovolat se na utajená čísla a psát na utajené zprávy. Funkce blokování je nastavitelná na jakákoliv čísla, stačí vzít číslo a přidat ho do seznamu blokovaných.

Mr. Number přináší:

  • kompletní správu hovorů a SMS zpráv v Androidu
  • blokování telefonních čísel
  • volání a psaní na utajená čísla
  • zobrazování ID volajících čísel
  • vytvoření vlastního podpisu

Aplikace také nabízí vytvoření vlastního podpisu, díky kterému budou i neznámá čísla vědět, že jim volá právě uživatel. Celé nastavení je jednoduché, přehledné menu aplikace nabízí jednoduché nabídky a nastavení pomocí atributů. Pro stažení aplikace se stačí přihlásit na Google po kliknutí na odkaz.

Stáhnout Mr.Number (1 MB) - Android


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Mr.Number
Líbí se vám Mr.Number? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.