FreeOrion - kolonizování planet ve vesmírné strategii Funguje na počítači

Vesmírná strategie, ve které je úkolem kolonizovat různé světy v galaxiích. Na každé planetě je velké množství nepřátel a je potřeba je zneškodnit.

FreeOrion je tahová strategie z prostředí vesmíru. Hráč se ocitá v prostředí různých světů, planet, galaxií a jeho úkolem je všechny světy kolonizovat. Na výběr jsou různé galaxie, v každé galaxii jsou stovky slunečních soustav. Pokaždé, když hráč dorazí k nějaké planetě, kterou chce civilizovat, tak čelí riziku, že se na něj vrhnou současní obyvatelé planety. S nepřátelskými obyvateli se bojuje vesmírnými bitevníky, obvykle nerozhoduje taktika, ale silnější lasery. Hráč může své lodě a technologii neustále zdokonalovat aby byla účinnější. Úkol je vždy kompletní až ve chvíli, kdy je celá soustava kolonizovaná.

FreeOrion přináší:

  • vesmírnou tahovou strategii
  • kolonizování neznámých planet
  • boj s nepřátelskými kosmickými loděmi
  • zdokonalování technologií
  • zajímavá atmosféra hry

Hra je kvalitně graficky zpracována, ale zvuková stránka není moc kvalitní. Hra má zajímavý děj a lze ji hrát mnoho hodin. Hra je ve verzích pro Windows a Mac. Verze pro Windows se stáhne odkazem na stažení, pro stažení Mac verze je nutné navštívit download stránku.

Stáhnout FreeOrion (162 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Mac OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte FreeOrion
Líbí se vám FreeOrion? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Mac OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: vesmír

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.