StarDance V (5) - taneční show na obrazovce České televize Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Pátá řada taneční reality show, která přináší napětí, ale i zajímavé a krásné taneční výkony ve standardních a latinskoamerických tancích v podání známých osobností.

StarDance 5 je jak již naznačuje název již pátou řadou. Pořad má tedy tradici nejen v zahraničí, ale již i v ČR. Každé řady se přitom účastní jiné známé osobnosti, které mají za tanečního partnera nebo partnerku tanečního profesionála.

Účastníci ještě před samotným započetím živě vysílaných tanečních soutěžních večerů tvrdě trénují. Soutěž je tedy nejen přehlídnkou zajímavých tanečních kreací, ale i ukázkou toho, jak se jednotliví účastníci s nelehkými ale zajímavými tanci vypořádají.

Velmi zajímavé jsou například i vstupy ze samotných tanečních tréningů. Máme tak možnost vidět, co předcházelo samotným téměř dokonalým vystoupením a vidět tak, čemu všemu se člověk může naučit.

StarDance V přináší:

  • zajímavou taneční reality šou s celkem 8 živými přenosy
  • pořadem provází Marek Eben a Tereza Kostková
  • záznamy jednotlivých tanečních večerů můžete zhlédnout online
  • mezi soutěžícími jsou: David Švehlík, Pavlína Němcová, Dana Morávková, Oldřich Navrátil, Kateřina Baďurová, Martin Procházka, Petr Bende a Barbora Poláková
  • k prohlédnutí jsou online i další doprovodné video reportáže a zajímavosti
  • ukázky rozličných tanečních figur a variací společenských tanců standardních: waltz, tango, quickstep, valčík i latinskoamerických: cha cha cha, rumba, jive, paso doble a dalších

Těšit se můžeme na zajímavou podívanou a úctyhodné taneční výkony. Pokud byste potěšení z tance měli málo můžete se podívat i na záznamy ze StarDance IV - 4. řady.

StarDance V ke zhlédnutí online - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte StarDance V (5)
Líbí se vám StarDance V (5)? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: show, zábava, Česká televize

Příbuzné šťítky: talk show

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.