Radial Plus - vesmírná střílečka, ničení nepřátel pomocí odrazů Funguje na počítači

Jedná se od 2D vesmírnou střílečku se zajímavým prostředím a jedním velmi originálním prvkem: žádného nepřítele nelze zničit přímou palbou, musíte využívat odrazů.

Radial Plus tedy přináší do vesmírného klišé jistou dávku originality. Ve své lodičce létáte zleva doprava, vyhýbáte se nepřátelským projektilům a vymýšlíte, kam zamířit, abyste mohli ostatní zasáhnout pod patřičným úhlem.

Po grafické stránce není hra příliš přitažlivá, ale zároveň to není žádná pohroma. Za nedostatek považuji absenci jakékoli hudby, to ale vynahrazuje pořádná dávka hratelnosti. Jak už jsem zmínil, v Radial Plus musíte ničit nepřátele pomocí odrazů. Problém je v tom, že jakmile nepřítele zasáhnete, tak se otočí a pálí tím samým směrem, takže po jednom zásahu musíte uhnout a vymyslet jiný úhel.

Radial Plus přináší:

  • Zajímavou grafiku
  • Ničení nepřátel odrazy
  • Přiměřenou obtížnost

Nepřátel je samozřejmě hromada a různé typy. Někteří jen létají, jiní stojí na místě a střílí, jiní jsou odolní a pomalí, nebo slabí a rychlí. A aby toho nebylo málo, tak se váš kanón docela rychle přehřívá, proto musíte zvolit spíše taktický postup. Radial Plus je tedy zábavná a originální vesmírná střílečka, která vám dokáže nejednou zavařit.

Stáhnout Radial Plus (6,1 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Radial Plus
Líbí se vám Radial Plus? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: vesmír, střílečka, 2D grafika

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.