Mozilla Sunbird - propracovaný kalendář Funguje na počítači

Celkem jednoduchý kalendář, ale také plánovač a organizér s mnoha možnostmi, který vychází z rozšíření Lightning, jež bylo dříve určeno aplikaci Thunderbird.

Mozilla Sunbird je jednoduchý program, ale nabízí velké množství funkcí. Hlavní okno je tvořeno obvyklým zobrazením známého z ostatních kalendářů. Standardně v něm tedy najdete zobrazení po jednotlivých měsících, zvolit ale samozřejmě můžete i zobrazení po týdnech či jednotlivých dnech s přesným výpisem hodin. Do kalendářového okna lze snadno zadat událost, která může trvat určité časové období, ale i úkol plánovaný v konkrétní den. Možné je i nastavení pravidelného opakování.
Úkoly jsou kromě samotného kalendáře zobrazeny i v samostatném seznamu, kde je možné jejich snadné odškrtávání a řazení podle důležitosti. Úkoly a události umí Sunbird snadno prohledávat. Pokud tedy znáte alespoň 1 klíčové slovo, snadno najdete událost z minulosti. S volitelným předstihem můžete být informováni o události v kalendáři a můžete kalendář i sdílet volbou Publikovat.
Pro přenášení dat nabízí Sunbird export a import například i do formátu Microsoft Outlook. Nevýhodou je, že program neběží na pozadí, a proto neupozorní na událost, když je vypnutý.

Mozilla Sunbird přináší:

  • omezení události na určitý časový úsek
  • možnost pravidelného opakování
  • snadné vyhledávání záznamů
  • export a import i dat z Microsoft Outlook
  • publikovaní kalendáře na internet a jednoduché sdílení

Stáhnout Mozilla Sunbird (6,6 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS, Win 8


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Mozilla Sunbird
Líbí se vám Mozilla Sunbird? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS, Win 8
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.