Agentde - střílíte nepřátele a sbíráte tajné dokumenty Funguje na počítači

V této akční hře plníte úkoly tajného agenta. Třeba přeskočíte přes plot do základny, postřílíte pár stráží a seberete utajené dokumenty.

Po grafické stránce sice hra moc nezaujme, vypadá, jako by ji nakreslili v malování (což patrně také udělali), ale Agentde má jiné přednosti, díky kterým vás zabaví. Jednou z nich je obtížnost. Nepřátelé sice moc rozumu nepobrali a podle toho také jednají, na druhou stranu jejich střely vám ubírají dost životů a lékárny se nevedou. Čelně se probíjet základnou tedy není nejlepší nápad.

Daleko lepší způsob je vyšplhat po stromě, hop přes plot, krýt se za projíždějícím autem, pak proskočit otevřeným oknem, sebrat dokumenty a hurá pryč. Po cestě zpět trefit pár výbušných barelů a máte vyhráno. Najít vždy správnou cestu není jednoduché a přestřelkám se nevyhnete.

Agentde přináší:

  • dvě zbraně
  • hledání strategické cesty
  • hloupé, ale tuhé nepřítele
  • celkem mizernou grafiku

Máte k dispozici dvě zbraně, pistoli a samopal a dost omezené množství střeliva. Protivníci nejsou žádní suchaři a tak nemůžete čekat, že celou základnu s těmi pár náboji vystřílíte. Budete se muset plížit, sprintovat, skákat a používat výbušné barely.

Download stránka ke stažení Agentde (8,4 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Agentde
Líbí se vám Agentde? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: 3D střílečka

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.