League of Legends - MMO hra od tvůrců populární Doty z Warcraft III Funguje na počítači

Tvůrci herního módu Dota pro Warcraft III se spojili s profesionálními herními designéry a vytvořili samostatnou multiplayerovou hru ve stejném stylu.

Ve hře League of Legends si vyberete jednoho z více než sedmdesáti hrdinů a společně s dalšími dvěma nebo čtyřmi spoluhráči se budete snažit zničit nepřátelskou základnu dříve, než oni zničí tu vaši. Základem hry je symetrická mapa, na které se nacházejí dvě stejné základny. Mapy jsou dvě, pro 3v3 a 5v5. Na každé z nich se nachází několik obranných věží, 3 inhibitory, ze kterých vylézají spřátelené nebo nepřátelské jednotky, vaše a nepřátelská základna (Nexus) a v neposlední řadě spousty neutrálních monster, jejichž zabíjením získáte peníze, za které můžete kupovat věci pro své hrdiny. Po započetí hry vyrazíte do boje a utkáte se se znepřáteleným týmem. Zvítězí ten, kdo dokáže první zničit nepřátelskou základnu.

Před hrou si zvolíte šampiona, se kterým se boje zúčastníte. Všichni hrdinové pokaždé začínají od první úrovně a v každé hře mohou dosáhnout maximálně úrovně osmnácté. Na každém přestupu na novou úroveň dostanete jeden bod, který můžete přidělit k nějaké dovednosti. Ty má každý hrdina čtyři plus jednu ultimátní, která se odemkne na šesté úrovni.

League of Legends přináší:

  • přes sedmdesát různých hrdinů
  • dva herní módy, 3v3 a 5v5
  • desítky různých vybavení, run a talentů
  • třicet úrovní a ve finále bodovaný žebříček

Důležité je také zmínit, že levely i vybavení vašich hrdinů se sice při každé nové hře anulují, zato si ale můžete za vydělané body odemknout všechny šampiony a na každou hru si vzít někoho jiného.

Stáhnout League of Legends (33,8 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte League of Legends
Líbí se vám League of Legends? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: multiplayer hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.