CyberLink Power2Go Essential - vypalování dat na CD, DVD a Blu-ray (včetně BDXL) Funguje na počítači

logo CyberLink Power2Go Essential

Pokročilý software pro vypalování souborů na CD, DVD a Blu-ray média. V případě Blu-ray je v podpoře zahrnuta i varianta BDXL s vyšší pamětí.

CyberLink Power2Go Essential je program pro vypalování souborů na různé typy médií. Především se jedná o CD, DVD a Blu-ray (včetně BDXL s vyšší kapacitou). Můžete si tak vytvořit vlastní datový disk obsahující zvukové soubory - například album oblíbeného zpěváka či kapely, filmy nebo záznamy z vlastní kamery na DVD či Blu-ray.

Program podporuje také kopírování těchto disků, které jsou samozřejmě nechráněné proti vytváření kopií. Samotný program je úplně zdarma, nicméně po dobu 15 dní získáte nadstandardní funkce, mezi které patří vytváření interaktivních galerií, katalogizace obsahu na disku, nebo tvorba atraktivního DVD menu.

CyberLink Power2Go Essential přináší:

  • vypalování dat na média typu CD, DVD a Blu-ray
  • podpora Blu-ray varianty BDXL
  • možnost kopírování těchto disků
  • moderní uživatelské prostředí
  • jednoduché použití
  • spolehlivý zápis na disk
  • získání nadstandardních funkcí platinové verze po dobu 15 dní

Pokud hledáte všestranný vypalovací program,, který si poradí se zápisem na CD, DVD i Blu-ray, pak si stáhněte CyberLink Power2Go Essential.

Hlavní okno programu CyberLink Power2Go Essential
Vkládání souborů pro vypálení na DVD diskPoložka menu Burn (vypálit) v průvodci vypálení DVDUtility (pomocné nástroje) pro virtuální mechaniku, tisk obalu CD atd.Možnosti nastavení CyberLink Power2Go Essential

Download stránka ke stažení CyberLink Power2Go Essential (1 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8 - Instalátor stahuje celkem 261 MB dat


60 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte CyberLink Power2Go Essential
Líbí se vám CyberLink Power2Go Essential? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.