DOS games .sk - staré hry pro MS-DOS Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Tento server nabízí staré dobré DOS a NS hry včetně všech návodů, cheatů a ukázek z her. V galerii pak naleznete nejen obrázky z her, ale i mapy, obaly a wallpapery.

Pokud jste si někdy, alespoň jednou v životě zahráli hry jako Mario, Pac-Man nebo Prehistorik, pak je tady stránka přesně pro vás. Hry jsou rozděleny na dvě základní skupiny: DOS a Nintendo. Dále se člení na herní styly: Arkáda, Sportovní, Akční, atd. Jsou zde kousky jako Duke Nukem 3D, Doom, Quake, Arkanoid a spousta dalších. Navíc veškeré hry jsou seřazeny v žebříčku Top Hry a každý měsíc můžete pomocí ankety hlasovat o hru měsíce.

Kromě her zde také naleznete i návody nebo cheaty na konzolové hry, které spatřily světlo světa v 80.letech. Samozřejmě, že některé hry z této doby není možné dnes spustit, a proto jsou tu šikovné programy DOSBox a NES emulátor, díky kterým se vrátíte do hravých let. Užasnou „vychytávkou" je video přehrávač ukazující ukázky veškerých MS-DOS a NES her, které snad kdy byly vydány. Můžete se zde přesvědčit, zda-li hra, kterou si chcete stáhnout je právě tou, kterou hledáte.

DOSgames.sk přináší:

  • možnost hraní starých a dnes již v podstatě nesehnatelných her
  • dělení do dvou základních skupin a posléze žánrů
  • tzv. top žebříčky
  • nechybějí ani návody, cheaty, apod.
  • video přehrávač, ve kterém si můžete prohlédnout ukázky z her

Žebříček TOP můžete ovlivnit i vy svým hlasováním.

Domovská stránka DOS games .sk - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte DOS games .sk
Líbí se vám DOS games .sk? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český + Anglický + Německý
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.