Maildrop - veřejná e-mailová schránka jako boj proti spamu Funguje ve webovém prohlížeči

Online služba, pomocí kterého si můžete nechávat posílat nedůležitá e-mailová sdělení na veřejnou e-mailovou schránku bez registrace a přihlášení.

Maildrop je webová služba, respektive veřejná e-mailová schránka s libovolným jménem, kam si můžete nechávat posílat e-mailová sdělení. Většina dnešních internetových aplikací vyžaduje registraci, jejíž součástí je zadání e-mailové adresy pro zasílání různých reklamních zpráv a spamu. Pomocí Maildropu nemusíte zadávat vlastní e-mailovou adresu, ale dočasnou platnou adresu ve formátu vasejmeno@maildrop.cc, jež si sami zvolíte.

Schránka propojená s e-mailovou adresou je veřejná, takže se k ní nemusíte přihlašovat. Nicméně ihned uvidíte, co vám odesílatel chtěl sdělit. Přijatou zprávu můžete ihned odstranit, takže k ní v budoucnu již nikdo nezíská přístup.

Maildrop přináší:

  • veřejná e-mailová schránka
  • zvolit si můžete své jméno e-mailové adresy
  • okamžité zobrazení přijatých zpráv
  • možnost jejich odstranění
  • vhodné pro ověřování přístupu k libovolné aplikaci skrze e-mailovou zprávu, kdy nechcete použít svou standardní emailovou adresu

Pokud nechcete být zaplavováni spamem a reklamními e-maily, využijte pro případné sdělování adres v nedůležitých situacích službu Maildrop.

Přejít na Maildrop - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Maildrop
Líbí se vám Maildrop? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.