SketchUp Make - modelování objektů ve 3D Funguje na počítači

SketchUp Make logo

Aplikace, která je určena pro relativně pokročilé modelování objektů ve 3D prostředí. Skvěle si tak lze navrhnout např. nový interiér vašeho bytu.

Program nabídne všechno potřebné těm uživatelům, kteří kdy toužili po opravdu detailním modelování a vytváření objektů v detailním 3D prostředí.

Nezkušeným uživatelům bude zřejmě chvíli trvat, než si na SketchUp Make zcela zvyknou, pak s ním ale budou zcela jistě spokojeni. Program tedy umí kreslit a modelovat objekty do prostředí, vše v plně prostorové grafice. K tomu slouží několik nástrojů: k samotnému kreslení postačí např. tužka, k převedení do "reálu" už budete muset pečlivě promýšlet, skicovat, atd., s čímž však dokáže program sám pomoci.

SketchUp Make přináší:

  • relativně snadnou tvorbu vlastních objektů
  • skicování a kreslení, které program dokáže převést v objekty
  • detailní 3D grafiku
  • širokou paletu nástrojů

Program funguje jako naprosto plnohodnotný zástupce populárnějších (a mnohdy placených) CAD nástrojů, které jsou však pro běžného uživatele takřka nepochopitelné, při nejmenším zpočátku.

Hlavní okno SketchUp Make
Modelování křesla.Jednoduchý model garáže s autem.

Download stránka ke stažení SketchUp Make (72,2 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Mac OS, Win 8 - Doporučujeme zvolit použití pro osobní projekty (Personal Projects), poté stačí pouze vyplnit email a můžete stahovat.


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte SketchUp Make
Líbí se vám SketchUp Make? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Mac OS, Win 8
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.