Vinaři - seriál o víně a krásné Jižní Moravě Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Původní český seriál o víně a o lidech co se kolem něj točí. Seriál nabízí krásný pohled na to, co všechno obnáší mít vinici, její starosti, ale i radosti.

Příběh začínám příjezdem manažerky z Prahy Kateřiny Hýskové. Ta přijíždí do jihomoravských Křetic se svými dvěma dospělými dětmi navštívit své rodiče. Původně zde měla setrvat jen chvíli. Nakonec ale zjistí, že je zde vlastně doma a chce tady žít. Postupem času si prostředí jihomoravského vinařství zamilují i její děti, syn Buddy a dcera Petra. Ti zde najdou i nové lásky i profesní zkušenosti. Celý seriál vypráví vlastně o tom, jak si lidé z velkoměsta dokáži zamilovat prostředí jižní Moravy.

Dalšími postavy seriálu jsou Pavlíček (Václav Postránecký), otec Kateřiny (Tereza Kostková) a Vlček. Ti dva se nemají zrovna moc v lásce a tak z toho vznikají komediální konflikty. Spory navíc trochu narostou, když Buddy, vnuk Pavlíčka, začne chodit s Vlčkovou dcerou Julií.

V Křeticích existuje neoficiální rada starších. Tu vede znalec vín Fuksa (Miroslav Táborský). Dalšími členy jsou starosta Olin, farář Tomica (Pavel Liška), doktor Lůža či policista Tauš.

Vinaři přinášejí:

  • krásné prostřední jižní Moravy
  • příběh o tom, jak si lidé z velkoměsta dokáží zamilovat jižní Moravu
  • lásku, humor, smutek...
  • délka jednoho dílu cca 60 minut

Podívat se na seriál Vinaři - Není závislý na OS


67 % (17 hlasu)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Vinaři
Líbí se vám Vinaři? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: TV Prima, humor, zábava

Příbuzné šťítky: Česká televize, TV Barrandov

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.