Deviceresponsive - otestujte si responzivnost webu online Funguje ve webovém prohlížeči

ikona Deviceresponsive

Deviceresponsive je jednoduchá webová služba k otestování responzivity webu. Tvoříte-li webové stránky a aplikace, je responzivita jedním z důležitých faktorů. Otestujte si online, jak vypadá váš web na různých zařízeních s různým rozlišením.

Pryč jsou doby, kdy se weby ladily podle prohlížeče. Tuto válku vystřídal problém responzivity webu. Jde o to, že web se musí správně zobrazit na nejrůznějších zařízeních - od FullHD monitorů po tablety a mobily. Pokud tvoříte weby pomocí CMS systémů, obvykle jsou šablony již responzivní. V opačném případě na to musíte sami. S Deviceresponsive si snadno ověříte, jak layout webu vypadá na různých zařízeních.

Deviceresponsive je jednoduchá webová aplikace, kde zadáte URL webu a ihned se zobrazí náhledy na různých zařízeních. Například MacBook, iPad nebo čtečka Kindle. Škoda, že zařízení není více, nechybí však ani Samsung Galaxy. Pokud se však web zobrazí správně, je vysoká pravděpodobnost, že bude v pořádku i na jiných rozlišení. Responzivní web je dnes velmi důležitý, neboť připojení k Internetu je dnes dostupné na tabletech, mobilech a dalších zařízeních.

Deviceresponsive přináší:

  • online aplikaci k ověření responzivity webu
  • jednoduché ovládání pouhým zadáním URL
  • více zařízení s různým rozlišení, vizuální prezentace layoutu

Jednoduchá, jednoúčelová aplikace, která však plní svůj účel. Okamžité zobrazení webu na různých zařízeních. Deviceresponsive je užitečným pomocníkem především pro webové vývojáře. Web zkrátka dnes musí být použitelný všude a responzivní design je jedním z klíčových faktorů.

Web Zdarma.org v iPadu

Domovská stránka Deviceresponsive - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Deviceresponsive
Líbí se vám Deviceresponsive? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.