AstroMenace - povedená multiplatformní střílečka z vesmíru Funguje na počítači

Astromenace

Jedná se o hru ve stylu "space shooter", tedy střílení po protivnících ve vesmíru. Propojuje prvky akce a strategie, neboť za zneškodňování protivníků dostáváte peníze a za ty nakupujete výbavu. AstroMenace si zahrajete na Windows, MacOS i Linuxu.

Na první pohled se může zdát, že se jedná pouze o další remake arkádové hry s oblíbeným námětem střílení vesmírných protivníků. To sice částečně platí, avšak AstroMenace je obohacen o prvky strategie, kde za získané peníze vylepšujete svou vesmírnou loď, zbraně, štíty či další vylepšení. Hra upoutá slušivou 3D grafikou a vizuálními efekty. Jednou z předností je, že si hru zahrajete na Windows, Mac OS i Linuxu. To splňuje málokterá hra.

Na začátku si založíte svůj profil a v průběhu jednotlivých misí (levelů) zneškodníte co nejvíce protivníků a dostanete peníze. Za ně vylepšujete svůj zbrojní arzenál a další prvky. AstroMenace má také bohaté možnosti nastavení, lze například nastavit různou obtížnost hry (zničitelnost zbraní, poškození při zásahu střelou, apod.), kvalitu obrazu a zvuku, jazyk prostředí (anglicky, německy, rusky) a mnoho dalšího. Hru si tak můžete přizpůsobit. Celkem je k dispozici 15 úrovní, jejichž náročnost se rychle zvyšuje. Pro jejich splnění je tak nutno upgradovat výbavu, zbraně i loď za získané peníze, neboť protivníci jsou stále agresivnější, používají naváděné střely a do toho létají asteroidy. Mise lze opakovat, takže můžete hrát několikrát lehčí, nasbírat peníze, vylepšit si arzenál a poté jít na obtížnější. Zkrátka adrenalinová vesmírná arkáda jak má být.

AstroMenace přináší:

  • vesmírná střílečka s 3D grafikou
  • prvky strategie, upgrade lodě, zbraní a dalších prvků za získané peníze v misích
  • bohaté nastavení náročnosti, obrazu, zvuku, ovládání, apod.
  • hra dostupná pro Windows, MacOS i linuxové distribuce
  • rychle se zvyšující náročnost misí
  • poutavá grafika a efekty

AstroMenace je podařená vesmírná střílečka spojující klasickou arkádu "space shooter" a strategii upgradů za peníze. Předností je multiplatformní dostupnost. 15 misí, jejichž obtížnost rychle roste, vás dostane na dlouhé hodiny hraní. Je ukázkou, že vesmírné střílečky mají stále co nabídnout.

Během hraní mise v akci
Nastavení obrazuVylepšení lodě, zbraní a dalších prvků za peníze z misí

Stáhnout AstroMenace (50,1 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS, Win 8 - instalace pro Windows


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte AstroMenace
Líbí se vám AstroMenace? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS, Win 8
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.