Song BPM - rozpoznání tempa skladby Funguje ve webovém prohlížeči

Logo služby Song BPM

Webová stránka obsahující nástroj, který zvládne rozpoznat tempo u daného interpreta a skladby. Tempo je zobrazeno pomocí hodnoty BPM (úderů za minutu).

Song BPM zřejmě příliš neocení "běžní" uživatelé, provozující hudbu jen jako pasivního koníčka. Pokud jste ale aktivním muzikantem, pak víte, že nejpřesnějšího hraní dostojíte, když budete trénovat s metronomem. Avšak sami určitě dobře víte, že největší svízel při učení převzaté skladby spočívá právě v odposlechu tempa, na nějž posléze metronom nastavíte.

S touto službou už ale nic takového nebude potřeba. Prostě a jednoduše zadáte název skupiny či interpreta do pole "artist" a název skladby do "title". Po vyhledání bude zobrazen seznam skladeb včetně tempa a jejich délky, jejichž cca 30 vteřinové ukázky si lze jediným kliknutím přímo poslechnout na službách Spotify (zřejmě dočasně nefunkční) a Amazon – to, abyste si mohli ověřit, že jde opravdu o vaši požadovanou píseň.

Song BPM přináší:

  • zjištění tempa (BPM) u vámi požadované skladby
  • jednoduché vyhledávání, a to pouze vložením názvu interpreta a písně
  • přehledný seznam výsledků včetně tempa a délky skladby
  • možnost přehrání ukázek skladeb na Spotify a Amazonu

Občas se nám stalo, že v seznamu výsledků byly stejné skladby pod sebou zapsané s odlišným tempem. Jedná se o neoznačené živé verze, tempo se však většinou lišilo maximálně o 5 BPM.

Výsledky hledané skladby
Přesměrování na službu Amazon, kde si lze poslechnout ukázku písně

Domovská stránka Song BPM - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Song BPM
Líbí se vám Song BPM? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.