Duet - relaxační postřehová hra pro Android Funguje na mobilu

Logo hry Duet

Relaxační postřehová hra s velice jednoduchým ovládáním v níž je hlavním úkolem prolétat dvěma spojenými kuličkami skrz nástrahy.

Duet je relaxační hra, která otestuje váš postřeh. Hráč ovládá dvě barevné kuličky, které jsou jakoby spojeny na kruhu. Hráč tak klikáním na jednu nebo druhou stranu obrazovky kuličky otáčí podle středu zmiňovaného kruhu. Kuličky letí a v cestě se jim objevují překážky, kterým se hráč musí vyhnout.

Hra dokáže už v prvních úrovních velice potrápit. Ovládání je sice velice jednoduché, než hráč ale pochopí princip vyhýbání překážkám, mnohokrát se vrátí na záchytný bod. Záchytné body jsou většinou reprezentovány nějakou větou, která občas mívá i hlubší, filozofický význam. Spolu s decentní grafikou a nádhernou hudbou se tak Duet stává ideální oddychovou hrou.

Ačkoliv se překážky častokrát opakují, hra toho většinou využívá pouze pro výuku. Setkáte se tak častokrát s šílenou kombinací dříve představených překážek při jejímž překonávání bude potřeba velký postřeh a přesnost ovládání. Každá chyba je trestána nejen navrácením na záchytný bod, ale i zanecháním barevné stopy na osudné překážce. Hráč tak má dobrý přehled o místech, na která si musí dávat větší pozor.

Hra Duet nabízí:

  • jednoduchá hratelnost
  • decentní grafika
  • nádherná hudba
  • spousta úrovní se stupňující se obtížností
Ukázka hry Duet
Ukázka úrovní ve hře Duet

Download stránka ke stažení Duet (50 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Duet
Líbí se vám Duet? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.