TwoDots - spojování teček stejné barvy Funguje na mobilu

Logo hry TwoDots

Mobilní hra v níž je hráčovým cílem spojovat a tím "rušit" barevné tečky. I když se to zdá snadné, není to až tak jednoduché.

TwoDots je zábavná puzzle hra s minimalistickým designem a krásnou hudbou. Cílem hry je rušit barevné tečky (body) jejich horizontálním nebo vertikálním spojováním. V každé úrovni hráč musí zrušit určitý počet teček od určitých barev, ale k dispozici má pouze limitovaný počet tahů. Pokud mu tahy dojdou, musí začít od začátku.

Kromě spojování teček horizontálně a vertikálně lze při spojování oba směry kombinovat (například do tvaru písmene L) nebo spojit tečky do čtverce. Například spojení teček do čtverce způsobí vymazání všech stejně barevných teček. Pokud hráč obklíčí jednu tečku tečkami jiné barvy a ty spojí do čtverce, prostřední tečka se promění v bombu a zničí další tečky. Podobných možností je ve hře ještě více a hráč se je může naučit pomocí tutoriálů ve hře.

Kromě hlavní kampaně obsahující přes 135 úrovní hra obsahuje i denní výzvy za které hráč může získat zásobovací krabice obsahující bonusy a výhody jako například obarvení všech teček jednou barvou atp.

TwoDots nabízí:

  • přes 135 úrovní
  • denní výzvy
  • zábavná hratelnost
  • minimalistická grafika a hezká hudba
Ukázka úrovně
Ukázka hry

Download stránka ke stažení TwoDots (65 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte TwoDots
Líbí se vám TwoDots? :
Operační systém: iOS, Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.